About Me

header ads

Peringatan untuk semua,telur pecah tidak bersih.


Kalau ada jumpa pemborong telur atau kedai2 runcit jual telur pecah dalam plastik camni.. tlg jgn beli yea.. 

Kena faham, ni bukan telur elok yang depa tolong pecahkan yea. 

Ni telur yang dalam lori atau masa punggah2 dah pecah2, depa nak save tak nak rugi, sayang nak buang, depa masukkan dalam plastik cam ni dan jual murah. 

"Telur crack ni bacteria salmonella terrrrr sangat lah banyak yea..."

Jangan sebab nak jimat sangat duit sampai tak jaga kesihatan. Org yang bisness (especially yang jual kek dan seangkatan dengannya) please fikirkan kesihatan and nyawa orang lain jugak.

Jangan nak pikirkan keuntungan saje. Kena fikir keberkatan perniagaan yea.

Sama2 lah kita jaga kebersihan & kesihatan.

Kredit: Anne Lyra

LAZADA 4.4

LAZADA RAMADHAN SALE

50% Diskaun Bagi Barangan Pakaian

Tawaran 1 April - 15 Mei 2021

Nikmati potongan harga 50% bagi barangan pakaian dan nikmati potongan RM 15 percuma bagi pembelian pertama anda!

-->