Rupanya Ada BAYl 10 Bulan MENlNGGAL DUNlA Di Rumah Yang Sama?


POSTED BY: AMRINAMN JULY 14, 2021

Nampaknya lsu rumah jagaan yang tengah viraI ini makin menjadi buaIan hangat apabila lelaki yang lebih dikenali sebagai Fdaus Ahmad ada spiII tea pasaI k3s yang pernah viraI dirumah yang sama.

Menurutnya, ketika negara sedang sib0k mengenai PKP pada Mei tahun lepas, seorang b@yi 10 bulan yang dikenali sebagai Adam telah men!nggal dunia dibawah jagaan rumah tersebut, cuma lsu itu tidak hangat diperkatakan seperti sekarang.

Pihak rumah, dkwa Adam men!nggal secara tiba-tiba..

Namun begitu, sejurus sahaja isu mengenai adik Bella hangat, ia membuatkan individu ini untuk lmbau semula k3s adik Adam ini.

Menurutnya, adik Adam ini merupakan seorang b@yi istimewa, difahamkan adik Adam ini juga b@yi Syndr0me D0wn, jadi, ia memerlukan penj@gaan rapi.

Adam ni perlukan penjagaan rapi dan teliti sebab dia ni speciaI, susu kena bagi minum on time elok elok.”

Susulan k3s tersebut, individu ini menyatakan bahawa pihak rumah tersebut mengatakan yang b@yi tersebut men!nggal dunia secara tiba-tiba.

Disebabkan lsu adik BeIIa menjadi buah muIut orang ramai sekarang ini, timbul rasa tanda tanya berkenaan lsu adik Adam pula.

“Kem4tian trag!s Adam tahun lepas muncul semula menjadi teka teki. Adam yang gem0k, tiba tiba jadi kur0s dan s4kit.

Katanya lagi, k3s pend3raan yang berlaku kepada adik Bella ini, individu tersebuk sy4k ada kemungkinan ia disebabkan pengab@ian.

“Pend3raan Bella, boleh menimbulkan sy4k kepada kita – bahawa adakah kem4tian Adam berp0tensi terj4di ak!bat PENGABAlAN? Sudah ada kem4tian tetapi kita yang tak tahu apa telah terjadi. Sebab masa tu tiada siapa memberi sy4k was@ngka.”

Persoalan ini baru sekarang muncul kerana pada waktu itu tidak ada siapa memberi sy4k was@ngka.

Disebabkan itu, Fdaus Ahmad berharap agar pihak p0lis dapat meny!asat k3s ini dan dapatkan semua p0st m0rtem untuk arwh Adam.

Dalam pada itu, individu ini turut kongsikan gambar keadaan adik arwh Adam dari berisi jadi kurus sehingga jen4zah dikebvmikan.

Apapun, kej4dian ini mungkin boleh berIaku disebaliknya, apapun jika ia sampai ke pihak berkuasa, biarlah mereka tentukan. Al-fatihah buat arw4h Adam.

Sumber LM

C/p - ihangat.com

LAZADA 2.2

LAZADA 2.2

50% Diskaun Bagi Barangan Pakaian

Nikmati potongan harga 50% bagi barangan pakaian dan nikmati potongan RM 15 percuma bagi pembelian pertama anda!

-->