Ibarat Layang-layang Terputus Tali” Begitulah Nasib 7 Beradik Yang Kehilangan Tempat Bergantung


PETALING JAYA – Naslb tujuh beradik kini diibaratkan seperti layang-layang terpvtus tali apabila ibu yang diharapkan untuk membeIa mereka prgi buat seIama-Iamanya aklbat C0VlD-19 baru-baru ini.

Peniaga online, Lizawati Mansor, 39, disahkan mninggaI du­nia pada jam 4.45 petang, 16 Ogos lalu selepas enam hari dimasukkan ke Hspital Ampang.

Sebelum itu arwh dikhbarkan telah ditldurkan sehari sebelum dia dijmput IIahi. Arwh mninggaIkan tujuh anak berumur dari 18 tahun hingga ke 3 tahun.

Sttus terakhlrnya pada 14 Ogos lalu menulis tentang catatan hari ketiga beliau disahkan p0sitif dan mendapatkan rwatan bntuan 0ksigen di hspital.

Paling sbak menge.nangkan nasib tujuh orang anaknya yang kehiIangan tempat bergntung secara meng3jut. Semoga Allah menjaga mereka.

Arwh merupakan seorang ibu tunggaI yang glgih berusaha mencari rezeki untuk meny4ra anak-anaknya. Sungguh, kem4tian itu pasti datang. Tldak akan tercepat atau terIewat walaupun sesaat.

Semoga kita terus berusaha mencari kema.tian husnul khatimah yang dida.mbakan setiap insan yang meIafaz syahadah.

M0hon titipkan d0a buat arwh Lizawati Mansor. Semoga Allah mencucu.ri rahmat ke atas r0hnya dan dihlmpunkan bersama para solehin.

Al fatihah.

Sumber: kosmo, khadijah mohd nor via dbongkar

C/p - kalamindah.com

LAZADA 2.2

LAZADA 2.2

50% Diskaun Bagi Barangan Pakaian

Nikmati potongan harga 50% bagi barangan pakaian dan nikmati potongan RM 15 percuma bagi pembelian pertama anda!

-->